Kurs:

E-læringskurs

For deg som vil ha en grundig innføring i sang og sangteknikk, et komplett oppvarmingsprogram og masse tekniske øvelser. 

Om kurset

I dette kurset får du en innføring i begrep som ofte blir brukt i sang og sangteknikk, du får lære deg enkel teori for å finne frem på et piano slik at du kan finne din range, altså rekkevidden i din stemme. Du får lære pusteteknikk, støtte, oppvarming av kroppen og stemmen. Hvordan synge dynamisk, nå høyere og lavere toner, synge sterkere eller svakere og generelt masse tips og triks. I tillegg skal jeg knuse en del myter jeg vet finnes om sang. 

 

Kurset er laget på bakgrunn av mange års erfaring både som sanger og sangpedagog. I dette kurset har vi satt sammen en helhetlig pakke med ting vi vet du trenger som sanger, enten du er helt i startfasen eller kan en del fra før.  

 

Er du nybegynner og usikker på hvor du skal starte er dette kurset perfekt. Her får du mange oppvarmingsøvelser og tekniske øvelser, samt forklaringer på hva teknikk er og hvordan det fungerer. 

Er du en sanger med erfaring, men føler deg litt stillestående i progresjonen din, vil du ha god nytte av dette kurset. Kurset strukturerer og forklarer begreper og teknikker man trenger for å komme seg til neste nivå. 

Du kan også ta kurset for påfyll mellom dine ordinære sangtimer hos Voici eller annen coach.  

 

Det beste er at du kan ta kurset akkurat når og hvor du vil, så lenge du har nettdekning.  

Kurset varer i 4 timer, men er delt inn i moduler og du kan starte og stoppe akkurat når du vil for så å ta det opp igjen på et senere tidspunkt.  

Du kan også kjøpe modulene separat om du bare ønsker deler av kurset.